Raadselboeken

Volgende boeken bevatten raadsels om op te lossen, voor kinderen en volwassenen.

Het tweede grote breinbreker boek

raadsel boeken

Aan de hand van 315 breinbrekers neemt dit boek je mee op een boeiende reis door de geschiedenis van de wiskunde. Puzzels en raadsels hebben de mens altijd al mateloos geïntrigeerd. Deze gloednieuwe puzzelbijbel van puzzelicoon Ivan Moscovich verzamelt meer dan 300 breinbrekers die niet alleen je hersenen zullen doen kraken: het Ishangobeentje (het oudste telraam ter wereld), over Zeno's paradox van de haas en de schildpad tot de vele mysteries van de priemgetallen: dit prachtig geïllustreerde boek staat garant voor uren puzzelplezier!

koop bij bol.com

900 supermaffe raadsels voor kinderen

raadselboek voor kinderen

Met deze raadsels ben je niet alleen de leukste thuis, maar door het handige formaat kun je ze ook overal mee naartoe nemen. En door de meer dan 900 raadsels raak je niet snel uitverteld! Om je hoofd over te breken en goed mee te lachen! Meer dan 900 raadsels voor kinderen.

koop bij bol.com

De grappigste raadsels voor kinderen

raadselboek voor kinderen

Superleuke woordspelingen, hilarische kruisingen, malle olifantenmoppen...
Sla snel dit boekje open en je zult gauw in een deuk liggen bij het lezen van deze en honderden andere megagrappige raadsels! Speciaal op maat van kinderen.

koop bij bol.com

Het Grote Boek Van Enigma, Raadsels En Puzzels

raadselboeken

Breinbrekers vermomd als middeleeuwse mysteriën Intrigerend, origineel, uniek. Een dik boek vol uitdagende puzzels, breinbrekers en raadsels in een middeleeuws jasje. Voor de doorgewinterde puzzelfanaat, maar evenzeer voor de fans van mysteriethrillers als De naam van de Roos, De acht en De Da Vinci Code. Zeer succesvol in onder meer Frankrijk, Spanje, Australië/Nieuw Zeeland, Engeland, Italië en Noorwegen. Verkochte aantallen alleen al in Frankrijk bijna 300.000 ex. Met handig leeslint. Een klassieker binnen de raadselboeken.

koop bij bol.com

Het Tweede Grote Boek Van Enigma's, Raadsels En Puzzels

Boeken met raadsels

Breinbrekers als kaskraker De mooiste, beste, uitdagendste, soms eeuwenoude raadsels, puzzels en enigma's, stijlvol vormgegeven als zeldzaam middeleeuws manuscript. De opvolger van de klassieker in het genre van hierboven en weer even goed. Het boek is wel prijzig maar daar tegenover staat dat je er uren en uren plezier kan aan hebben met de hele familie. Wat is er beter dan je geest te trainen met uitdagende raadsels.

koop bij bol.com

Hersenkrakers voor (toekomstige) slimmeriken (7+)

Raadselbeoekn voor kinderen

In dit boek vind je meer dan 75 denkspelletjes die je kennis en vaardigheden op de proef stellen. Uitdagende doolhoven, leuke rekenraadsels en vreemde woordenrijen... Zet je hersenen aan het werk en los alle hersenkrakers op!

Voor kinderen vanaf 7 jaar.

koop bij bol.com

Knotsgekke moppen & raadsels voor kinderen

Raadselboeken

Nog een raadselboek met leuke raadsels voor kinderen. In dit boekje krijg je daarbij ook nog leuke mopjes voor kinderen.

koop bij bol.com