Goede boekensites

Bekijk ook eens een aantal andere goede websites waar je nog boeken kan vinden om te lezen.

BesteJeugdboeken.com

Beste Jeugdboeken heeft uitgebreide lijsten met de beste jeugdboeken en de beste jeugdboeken ooit als je op zoek bent naar een nieuw jeugdboek om te lezen. We hebben ook top 10 lijsten met de beste jeugdboeken voor 12 tot 15 jarigen en jeugdboeken vanaf 15 jaar; en een lijst met jeugdboeken die worden verwacht als je geïnteresseerd bent om te weten welke nieuwe boeken er gaan uitgebracht worden in de komende tijd. Bijkomende thematische lijsten zijn onder andere een top 10 van Young Adult fantasyboekenjeugdthrillers, de beste Young Adult series en nog veel meer. Neem dus zeker eens een kijkje op bestejeugdboeken.com als je op zoek bent naar een boek voor je puber of kind.

BesteKinderboeken.com

Een website met de bekendste en leuke kinderboeken voor 0 tot 12 jarigen met lijsten van kinderboeken per leeftijd. Klik op de verschillende linken van het menu met kinderboeken per leeftijd om het perfecte boek te vinden voor je kind of petekind en stimuleer hen zo om veel te lezen. Nieuw op de site is onze lijst met Valentijn kinderboeken, kinder sprookjesboeken, avontuurlijke kinderboeken en kinderboekjes over Halloween.

BesteBoeken.be

BesteBoeken.be is een website waar je allerlei goede boeken kan vinden om te lezen in allerlei verschillende genres. Het gaat allemaal om boeken die ik zelf gelezen heb. De website bevat zo bijvoorbeeld lijsten met de beste science fiction boekenbeste fantasy boeken, beste horror boeken en beste spannende boeken. Daarnaast vind je er ook de beste historische romans en goede romans en biografieën. Er staan ondertussen meer dan 120 verschillende boekbesprekingen op BesteBoeken.be en er worden voortdurend nieuwe boeken aanraders toegevoegd, dus het loont zeker de moeite om af en toe eens te gaan kijken.

Sciencefictionboeken.com

Op Science Fiction Boeken kan je de beste science fiction boeken vinden. Er zijn ook top 10 lijsten te vinden van de beste science fiction boeken series en de beste science fiction boeken jeugd. Voor de liefhebbers van fantasy boeken hebben we ook een lijst van de beste science fiction boeken voor fantasy fans. Science fiction lijkt voor sommigen misschien een wat ouder (en ouderwets) genre maar de boeken die op sciencefictionboeken.com zijn verzameld bewijzen dat dit niet zo is. Ook bij sf boeken speelt de fantasie van de schrijver een grote rol bij de ontwikkeling van het verhaal.

Horrorboeken.com

Horrorboeken.com is een website gewijd aan de beste horror boeken. Daarnaast heb je nog een top 10 van beste horror boeken jeugd en een beperkte lijst van de beste horror boeken series. Genoeg steengoede horror boeken om uit te kiezen dus als je van het horror genre houdt. Voor fans van fantasy hebben we ook een lijst van horror boeken die speciaal voor hen aan te raden zijn. Er zijn zeker parallellen te trekken tussen beide genres en vaak is er overlap tussen de beide.

Bestefantasyboeken.com

Bestefantasyboeken.com is een website die helemaal gewijd is aan de betere fantasy boeken. Je vindt er top tien lijsten van de beste fantasy boeken ooit, de beste fantasy boeken series en de beste fantasy boeken voor de jeugd. Je vindt er de echte aanraders en tips binnen het fantasy genre, van Tolkien tot George R. R. Martin en Brandon Sanderson om maar enkele van de beste auteurs te noemen. Ook nieuw is een lijst van fantasy boeken die gelijkaardig zijn aan de fantasy boeken van Harry Potter. Genoeg keuze dus als je op zoek bent naar een goed fantasy boek om te lezen. De site telt ondertussen ruim meer dan 100 goede boeken.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar goede kookboeken? Op Bestekookboeken.com vind je de beste kookboeken 2023 naast nog veel andere. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste dieet kookboeken gezond en makkelijk afvallen. Ondertussen staan er ook de nieuwe en populaire vegetarische kookboekenvegan kookboekenkookboeken voor de barbecue of kookboeken om lekker te gaan bakken. Ook kinderkookboeken hebben recent hun plaatsje op de website gekregen, net als kookboeken over verschillende regionale keukens zoals de Italiaanse, Franse en Spaanse keuken.

Andere websites

Op De Top 10 lijstjes vind je allerlei top tiens die leuk zijn om te lezen.

Op VegetarischeKookboeken.com vind je uiteraard goede vegetarische kookboeken, net als vegetarische kookboeken voor kinderen of kookboeken vegetarische barbecue.

Op VeganKookboeken.com vind je vegan kookboeken beginners maar ook vegan barbecue kookboeken.